top of page

Reservere valp fra oss

Uansett hvilken type og størrelse du velger fra oss, så får du en sosial og glad hund som er oppvokst sammen med oss i huset vårt.

Den blir sosialisert med våre tre andre hjemmeboende Cobberdogs, får hilse på utvalgte hunder fra hundebarnehagen og får også hilse på andre dyr. De er vant til små barn, og alle familielydene våre. De blir tatt med i skogen og til vannet. De vil derfor være trygge og gode å håndtere.

Vi avler kun på friske hunder både mentalt og fysisk, og alle våre valper får full helsesjekk av veterinærer før du henter valpen din.

Alle valpene som kommer fra oss har: 

  • Stamtavle

  • Registrering i det globale raseregisteret MDBA, Australia 

  • Helsebok og veterinærattest fra veterinær 

  • De har fått første vaksine og tre ormekurer 

  • Valpemappe med veiledning, gode råd og nyttig informasjon 

  • Valpen er ID-merket med chip som vi registrerer Dyreidentitet 

Når du kjøper hund hos oss, har du alle rettigheter i tråd med kjøpsloven.

Vi er en profesjonell partner og benytter standard kjøpekontrakter. 

Vi har gode priser på alt dere trenger av utstyr til valpen.

Vi legger ut informasjon om nye kull på Instagram og Facebook siden vår:

 

Prosessen med å kjøpe valp fra oss:

Etter dere har tatt kontakt med oss så ønsker vi å starte med en telefonsamtale. Da får vi litt inntrykk av deg som valpekjøper, og dere av oss som oppdretter. Vi ønsker også at dere fyller ut valpereservasjonsskjemaet vårt, slik at vi har får lagret litt informasjon om dere og hva dere ser etter. 

Vi sender dere skjemaet for utfylling etter vi har snakket sammen. 

Vi er opptatt av at det skal føles rett for alle parter, og inviterer deretter til en besøksdag. Har vi valper som er store nok til å være ute, så kan dere hilse på de også, ellers blir det de to voksne Cobberdogs vi har selv som dere møter. 

Dette er den viktigste delen når vi ser på hvem vi har valp til. Igjen, vi ønsker at det skal føles rett for alle parter, og at vi har en god kjemi. Vi ønsker å få et inntrykk av hvordan liv hunden vil få hos dere.

Der vi føler det er en bra match, så gir vi beskjed om at dere kan gjøre en reservasjon hos oss, ved å betale et gebyr på 5000,- kr, som gir dere en plass på listen vår.

Så er det bare å smøre seg med tålmodighet, og håpe på friske og sunne valper! 

Etter valpene er født bruker vi litt tid på å se hvem vi har valp til, ut fra deres ønsker om hund som dere har beskrevet på reservasjonsskjemaet.

Herifra begynner den lengste ventetiden, nemlig ukene man lengter etter sitt nye familiemedlem! Vi oppdaterer med bilder og filmer hver uke, så dere kan følge valpenes utvikling tett.

I denne perioden får dere også en del informasjon fra oss, som vi anser som nødvendig for tiden fremover.

Når valpene er mellom 5-6 uker, så kan man komme å hilse på hele flokken. Når valpene er rundt 7 uker tar vi stilling til hvilke valp man får. Vi ser på valpens mentalitet og personlighet, og prøver å finne den perfekte matchen ut fra hva vi har lært oss om valpene og de nye familiene som f.eks. erfaring, små barn i hjemmet osv.

I begynnelsen av uke 8 har valpene helsesjekken sin hos veterinær, og dette er den siste delen som må på plass og være ok, før vi plasserer ut valpene.

 

Valpene er leveringsklare fra de er 8 uker, og da er endelig ventetiden over! Trist for oss at de flytter ut, men glade for at de kommer til gode hjem!

  • Instagram
  • Facebook
Bella%202%20mnd_edited.jpg
Bella 2 mnd_3.jpg
Bodil 2.jpg
bottom of page