top of page

Hundebarnehage

Har du en hund som ikke liker å være alene hjemme på dagtid?

Eller har du lange arbeidsdager og ønsker at hunden skal få tilsyn, mosjon og sosial stimuli i løpet av dagen?  

Vi håper å starte opp med hundebarnehagen sommeren 2023!

Vi tilbyr tilbyr fast dagpass for friske og sosialiserte hunder, som kommer godt overens med andre hunder. Tilbudet passer hunder fra de er 6 mnd og alle raser.

Vi vil ha åpningstider fra 07-17.  

Vi vil ha flere oppholdsrom med forskjellig funksjoner, der hundene kan få hvile, leke og vi har store luftegårder der de kan løpe fritt. 

Vi vil jobbe med å sette sammen grupper som går godt sammen, og som er likesinnede. For unghunder, ønsker vi å lage unghundgrupper, som gjerne har litt mer energi og ønsker å leke litt mer enn de fleste voksne. 

Hunder som trenger litt ekstra stell i løpet av dagen som f.eks medisiner, mat på dagtid eller annet, vil få dette etter avtale med hundeeier.

Hundebarnehagen baseres på en månedsabonnementsordning utfra antall dager i uken man ønsker fast plass.  

Abonnementet inkluderer en gratis kloklipp per måned, daglige måltider med tørrfôr til friske hunder, lufting, lek og sosialisering på de store utearealene våre.  

Det er en forutsetning for plass i hundebarnehagen, at hunden din følger årlig vaksinasjonsprogram, er sosial og kommer overens med andre hunder.  

Det er også mulighet å kombinere andre tjenester mens hunden er i hundebarnehagen, som f.eks hundefrisør eller hundetrening og veiledning. 

Kontakt oss for mer informasjon, og om du ønsker å stå på liste for plass.

  

Dog Portrait
To hunder
Hund i gården

Takk for meldingen!

bottom of page